Enspirit FORUM
Puteti sa imi lasati orice mesaj, parere, idee, sfat sau problema personala sau de orice alt gen in cadrul forumului si va voi raspunde cat se poate de rapid.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Enspirit FORUM | Inregistrare | Login

POZE ENSPIRIT FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
Enspirit FORUM / Discutii cu tema spirituala / o problema  
Autor
Mesaj Pagini: 1
carmen_otilia
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Ma numesc Carmen, am 24 de ani, am terminat facultatea de Drept in Cluj si in august m-am mutat la Bucuresti. Toata  lumea mi-a spus ca nu o sa rezist mai mult de 2 luni,pt ca nu cunosc pe nimeni in Bucuresti, nu aveam in ca job, dar eu eram entuziasmata, mi-am dorit mult sa ajung aici si sa cresc profesional. Am avut noroc in toate, m-am angajat la un cabinet de avocatura, stau in chirie cu oameni linistiti si de treaba, totul parea ca merge bine.
Intre timp, m-am hotarat sa dau la Barou, acum in iarna, si de vreo cateva saptamani bune sunt intr-un stres continuu. Oricum  pana acum cateva zile am  dat un randamnet maxim.
Pana intr-o seara, am facut un atac de panica groaznic si de atunci nu mai sunt eu, nu mai mananc, nu mai dorm, nu mai pot invata, parca am mintea blocata in teama si intrebari de genu: "ce se intampla cu mine? / oare cand o sa-mi revin?" Noaptea tremur, mi-e frica acum de tot , de mers pe strada, de interactionat cu oameni, de mers la lucru, si de examen ce sa mai zic..
Am fost la garda la psihiatrie la Obreja, am vrut sa cer un sfat sa treaca macar 2 sapt pana imi dau examenul dupa care o sa am o mini- vacanta si o sa incerc sa vb si cu un psihiatru sau psiholog.
La obreja mi s-a dat o reteta cu xan( de ce este interzisa folosirea denumirii?) de 0.25  de 2 ori pe zi, si trittico seara inainte de somn, timp de 10 zile.
As  mai vrea sa precizez ca am mai patit ceva asemanator in Spania, acum 4 ani, am fost de sarbatori la niste prieteni si m-am panicat din prima zi cand am ajuns, pentru aveam impresia ca nu sunt in siguranta, ma tot gandeam ca am starea asta ca o sa ma imbolnavesc  de ceva si ca sunt  departe  de casa.

O ultima  precizare: anul trecut am trait o mare deceptie in dragoste,  si asta a fost unul din motivele pentru care am venit la Bucuresti, am dorit sa fug sa uit, sunt singura de 1 an jumate, nu am prietenii langa mine, si tot ultimul an a fost stresant  cu ultimele examene si licenta (asta in conditiile in care am fost intr-o depresie continua).
E ok ca iau pe moment medicamentele astea? Ce sa fac? Credeam ca sunt mai puternica, m-am simtit atat de eliberata si de optimista cand am ajuns aici, acum ce sa fac sa ma intorc acasa cu coada intre picioare?!


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la